Thursday, July 21, 2011
Kanel Brioche
For mange år siden var jeg kokke lærling på en liten Michelin restaurant i Oslo.Jeg lærte vanvittig mye der og elsket hvert øyeblikk av tiden jeg var der. Alle de eksklusive rettene som ble bært ut til gjestene var både lekre og smaksfulle. Men det er noen matopplevelser jeg husker bedre enn andre fra den tiden. En av disse er bakverket fransk brioche. Jeg husker enda den fantastiske lukten av nystekte brioche og de så delikate og smakfulle ut. Og smake fikk virkelig norsk gjørbakst til å blekne, de var så mye saftigere og mykere og smakte nydelig av safran og godt smør. Så nostalgisk som jeg er bestemte jeg meg for å lage disse herlighetene, riktignok ikke med safran men med kanel av beste sorten :) Og jeg angrer ikke et sekund, de er like nydelige som jeg husker de, så Kanel Brioche bør man prøve en gang i livet, eller flere:)
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment